duminică, 19 decembrie 2010

Cristi Aanei - locul 2 la Cupa Iulian Vesper la tenis de masă







Sambătă, 11 decembrie a avut loc la Horodnicul de Jos cea de a III-a ediție a Cupei Iulian Vesper la tenis de msă, competiție care a adunat la start peste 150 de sportivi care au fost repartizați pe categorii de vârstă.
Putna a fost prezentă la acest concurs cu trei reprezentanți. La categoria 10-14 ani, Lucian Graf a reusit o clasare în primii 16 concurenți. La categoria 30-40 de ani m-am înscris și eu și am fost eliminat în sferturile competiției, terminând în primii 8. Cel mai important rezultat l-a obținut Cristi Aanei la categoria 20-30 ani - locul II, după o finală extrem de disputată și în compania unor sportivi de excepție.
Menționăm că la această competiție au participat sportivi cu pregătire foarte bună din zona Rădăuțiului, sportivi câștigători la turneele Amatur la tenis de masă (turnee oficiale incluse în calendarul Federației Române de Tenis de Masă).
Felicitări domnului Cristi Aanei care a urcat pe podium si a demonstrat inca o data că se numără printre profesorii acestui sport in zona noastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu