sâmbătă, 31 decembrie 2011

METALUL si BRADUL: EMOTIE si BUCURIE!

               Pe 29 decembrie, la scoala Putna a avut loc o intalnire fotbalistica inedita intre doua generatii de fotbalisti ai Putnei : 2001 si 2011.   Evenimentul a inceput cu o ceremonie de decernare a diplomelor si medaliilor de recunostinta pentru cei care au slujit ani la rand culorile clubului putnean: Mihai Roman, Ovidiu Roman, Ion Roman, Gales Vasile, Plamada Tudor, Aanei Cristian, Popa Cornel, Gainat Ionica, Popescu Ionel, Zubas Vasile, Plamada Iulian, Ioancea Dorin si Cretan Ciprian. Aceasta este generatia langa care a debutat Mihai Roman, actualul jucator  al echipei Rapid Bucuresti si component al lotului national.
              Tot in cadrul deschiderii s-au oferit trofeele pentru Cel mai bun elev sportiv al Scolii Putna- Rotar Cosmin (campion judetean la 1000m si vicecampion judetean la 80 m plat), Fotbalistul anului la Putna- Tugui Iliuta(capitanul Bradului Putna), Sportivul anului in Putna,-domnul Popa Cornel (campion national la tir) si Sportivul secolului în Bucovina pentru Mihai Roman, cel care a intrat  in posesia tricoului in care a debutat la Metalul Putna.
In fata generatiei 2001 s-a aflat actuala echipa a Bradului Putna, ocupanta locului 1 in liga a V-a cu maxim de puncte iar arbitrul a fost domnul profesor Zubas Cornel.
Presarata cu faze spectacol si plina de umor, intalnirea s-a terminat cu un scor strans de 7-7 si cu multa fericire pe chipurile tuturor participantilor.
Mai mult decat orice a contat revederea dupa ani a celor care au pus umarul la mentinearea traditiei fotbalistice in comuna noastra, acesti domni ajutand si la organizarea acestui frumos moment.
Partea a treia a evenimentului a fost rezervata urmaririi unor inregistrari ale meciurilor din acea vreme, albume de fotografii, toate in jurul unui pahar de vin fiert.
Multumim tuturor participantilor la eveniment, baietilor de la Bradul Putna si tuturor celor care au asistat sau ne-au ajutat la desfasurarea meciului!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu