luni, 11 noiembrie 2013

BRADUL PUTNA - ACS BUCOVINA RADAUTI 5-0(2-0). MARTINESCU, MULTUMIM!


REZUMAT VIDEO

Duminica am intalnit o echipa a Radautiului cu multi jucatori titulari in liga a III-a. Derby-ul  etapei a inceput cu cateva minute de tatonare in care ambele echipe si-au luat pulsul.  Radautiul are prima mare ocazie a meciului, cand varful oaspetilor ramane singur cu Pruteanu dar rateaza tinta dintr-o pozitie laterala. Din fericire, a ramas si singura ocazie periculoasa a Bucovinei. Punem stapanire pe mijlocul terenului unde Ovidiu Bosancu taie toate eforturile de constructie a Radautiului, punem mingea jos si inevitabil apare si golul marcat de Martinescu dupa o pasa a lui Tomescu. Galeria explodeaza, simtim ca se poate mai mult si pana la pauza mai inscriem o data prin juniorul Danila care apare bine la finalizare.
Repriza a doua incepe in aceeasi nota si este in totalitate a Bradului care reuseste sa poarte mai mult mingea si sa mai inscrie inca de trei ori prin acelasi Martinescu, in ovatiile tribunei.
O victorie meritata, muncita, obtinuta cu mare risipa de efort, in compania unei echipe extrem de incomode, un rezultat de care aveam nevoie pentru a iesi din forma mai putin buna aratata in ultimul timp.
Felicitari baieti, multumim sustinatorilor din tribune!
BRADUL: PRUTEANU, TUGUI, TURLIUC, HUTANU, BUZIUC, BOSANCU O., BOSANCU P., CIRDEI, DANILA, TOMESCU, MARTINESCU. Rezerve: PASCAL, DUMAN, CRAIU, TELEAGA, LELCU, ROMANIUC. Delegat: AANEI CRISTI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu