duminică, 23 martie 2014

ZIMBRUL SIRET - BRADUL PUTNA 0-1(0-0)

Bradul si-a trecut in cont prima victorie oficiala  din 2014 in deplasarea de la Siret. Meciul cu Zimbrul a inceput in nota de usoara dominare teritoriala a gazdelor in primele 15 minute. Bradul echilibreaza partida si trece la initiativa, incursiunile lui Danila, Cernat si Paul Bosancu dand fiori in careul gazdelor. Danila incearca portarul Siretului cu un sut din 25 de metri, Martinescu rateaza o mare ocazie in minutul 40, patru  minute mai tarziu Paul Bosancu reusind un sut milimetric peste de la limita careului mare.
Repriza a doua incepe cu Bradul inclinand terenul spre poarta gazdelor, nou intratul Apotol reusind deschiderea scorului in minutul 64 printr-o executie spectaculoasa din afara careului. Siretul incearca o dominare sterilă, ocaziile mai mari fiind ratate tot de baietii nostrii prin Cernat, Danila, Tomescu si Buraciuc.
Un rezultat foarte bun umbrit de prestatia oficialilor si spectatorilor din Siret care au aratat ca nu stiu sa gestioneze un rezultat slab inregistrat de echipa favorita.
Felicitam intreaga echipa a Bradului Putna si apreciem prezenta unei galerii de peste 20 de sustinatori!

BRADUL PUTNA: PRUTEAN, TUGUI, HUTANU, DUMAN, CERNAT, PAUL BOSANCU, DANILA, APETRI, BOSTIOG, MARTINESCU, TOMESCU. Rezerve: APOSTOL, BURACIUC, ROMANIUC, BIRU, TELEAGA, COTOS. Delegat: AANEI CRISTI. Antrenor: CREȚAN CIPRIAN.
In urma acestui rezultat, Bradul Putna reduce distanta fata de locul I la un punct beneficiind si de infrangerea suferita de lider la Radauti.
In intalnirea juniorilor, Bradul a cedat cu scorul de 6-1 in favoarea Siretului.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu