duminică, 6 noiembrie 2011

UNIREA HORODNIC - BRADUL PUTNA 1-3(1-1)

      In ultima etapa a turului ne-am deplasat la Horodnic, terenul complexelor pentru putneni. De aceasta data ne-am intors cu toate cele trei puncte in ciuda hotararii gazdelor de a scoate un rezultat bun. Am deschis scorul in minutul 12 prin Cardei dupa un contratac la care gazdele au sarit la gatul arbitrilor pentru un off-side inexistent. Gazdele au reuşit egalarea printr-o lovitura libera executata de la 25 de metri.  Starea terenului si intrarile la sacrifiu ale celor din Horodnic au zadarnicit jocul echipei noastre care putea sa preia conducerea prin Martinescu, Coroama, Tugui, Buraciuc.
       Repriza a doua ne gaseste in terenul advers cu Martinescu si Coroama ratand doua ocazii mari. Preluam conducerea in minutul 55 prin Coroama si ne distantam la doua goluri printr-o executie de exceptie a aceluiasi Cardei in minutul 63. Un rezultat meritat in compania unei echipe care a abuzat de intrari tari si de intimidarea brigazii de arbitrii.


        Felicitari baietilor pentru cea de a 11-a victorie consecutiva si multumiri celor care ne-au incurajat de pe margine. Apreciem gestul domnilor Coroama, Lazarescu, Comaritan si a unor baieti din galerie care au sprijinit material aceasta deplasare!

BRADUL PUTNA: PASCAL, BIRU, TURLIUC, URSACHI, TUGUI, BURACIUC, IONESI, CARDEI, MARTINESCU, LELCU, COROAMA.. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.  Delegati: CRISTI AANEI, TUDOR PLAMADA. Goluri: CARDEI 2, COROAMA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu