miercuri, 8 februarie 2012

VOTATI SPORTUL PUTNEAN INTR-UN CONCURS NATIONAL!



VOTEAZA SPORTUL PUTNEAN - BLOGUL DE SPORT NR. 1

4 comentarii:

  1. Salut.Mi-ai luat locul 1.Acum sunt pe locul 2 , www.Gazistul.ro :P.Vad ca esti calificat in finala.Dar ar trebui sa faci modificari mari daca vrei sa castigi ceva:D.Fa-mi te rog o favoare si sa trec eu pe 1 , eu zic ca e foarte foarte bine locul 2 pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt unul care a votat pentru sportul putnean si cred ca locul 1 este meritat.In sport trebuie sa sti sa si pierzi,am vizitat si blogul tau si intradevar este reusit,dar lasa de dorit faptul nu ai dreptul la replica,iti amintesc ca anonimul a scris ca, citez: "am vizitat SPORTUL PUTNEAN si este un blog varza,votati gazistul ca aia nu merita"eu am raspuns la comentariul zicand ca "cititorii blogului sportul putnean sunt foarte uniti de aceea merita locul 1 "tu AI STERS COMENTARIUL meu.Oricum e urat sa ceri mila,e frumos si locul 2 pentru e oricum pe podium si apoi v-a vedea juriul de la gsp cine v-a castiga, pentru noi deja am obtinut prima mare victorie SPORTUL PUTNEAN LOCUL 1 IN ROMANIA!!!SUNA FRUMOS,E REALITATEA!

      Ștergere
  2. Buna ziua. Locul 1 nu l-am luat eu ci l-au castigat prin voturi elevii si tinerii care urmaresc blogul acesta. Orice loc e bun pentru noi atata timp cat este castigat prin voturile sustinatorilor. Dupa cum ai spus, sunteti deja in finala si aveti un super site care are toate sansele sa devina nr.1. Eu va urez succes pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua.Locul1 este pentru cine il merita,nu pentru cine il cerseste,deci...... Probabil sunteti deranjat ca sportul putnean este sustinut mai mult ca cel de pe locul 2? Succes tuturor si fie ca cei mai buni sa castige.

    RăspundețiȘtergere