duminică, 25 martie 2012

AVANTUL GRAMESTI - BRADUL PUTNA 2-5(0-4)

      Astazi am avut derby. Am jucat cu ocupanta locului 2 chiar la ea acasa. Era un meci de 6 puncte in urma caruia Gramestiul putea sa-si faca planuri in lupta pentru promovare.  Vreme frumoasa, teren uscat, public numeros.
      Inca de la inceputl partidei ne-am asezat in jumatatea gazdelor. Dominarea teritoriala si-a aratat roadele prin ocaziile ratate de Cardei singur cu portarul si Buraciuc cu un sut din exteriorul careului. Primul gol a venit in minutul 12 cand Alex Martinescu a fructificat o pasa in careu dar platind cu o accidentare la glezna. A urmat o parada a portarului Bradului, Pascal, care a scos un sut periculos cu pretul unei rani in frunte de la una din barele portii.  Dupa alte 5 minute, Memo(Coroama) dribleaza trei adversari in careul advers si obtine un penalty transformat cu siguranta de Alex Cardei.  2-0 si echipa noastra zburda pe teren. Memo reuseste o executie rara trimitand mingea de la 20 de metri direct in vinclul portii adverse si Martinescu mai puncteaza o data la capatul une faze snur care a curs pe partea stanga a atacului noistru si incheiata cu o centrare perfecta a lui Balici.
 Pauza vine cu inca doua mari ratari ale nou intratului Lelcu.
Repriza a doua debuteaza cu echipa nastra la timona, Balici, Cardei si Lelcu ratand in situatii de 1 la 1 cu portarul advers. Facem 5-0 prin Lelcu la o astfel de faza si urmeaza o perioada in care reducem turatia si dam sansa si rezervelor sa-si demonstreze forma. Pe acest fond, suntem surprinsi de doua ori  si taxati in ultimele minute, fluierul de final al arbitrului consimtind rezultatul de 2-5.
 As vrea sa multumesc tuturor sustinatorilor nostri veniti de la Putna(peste 20), integii echipe pentru efortul depus si lui Benone pentru intelegerea si bunul simt care il caracterizeaza.
Felicitari baieti pentru o victorie intr-o deplasare extrem de dificila!
BRADUL PUTNA: PASCAL, DUMAN, TURLIUC, BIRU, URSACHI, BURACIUC, GEORGESCU, BALICI, CARDEI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: LELCU, IOANCEA, ZUBAS, SIMOTA. Antr. CIPRIAN CRETAN.  Delegati: AANEI CRISTIAN si PLAMADA TUDOR.
Goluri: MARTINESCU 2, CARDEI, COROAMA, LELCU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu