duminică, 21 octombrie 2012

Bradul castiga meciul cu Falticeniul : BRADUL PUTNA - SOMUZUL FALTICENI 3-1(1-0)

In cadrul etapei a X-a am primit vizita celor de la Somuzul Falticeni.
Meciul a avut un inceput echilibrat in care Falticeniul a oferit o replica neasteptat de dirza, jucand  fiecare minge la sacrificiu. Bradul rateaza prima ocazie prin Coroama care reia din 11 m in bratele portarului dupa o minge centrata de Cirdei. Scorul este deschis de Iliuta Tugui care reia fara preluare din 20 metri imparabil in urma unei lovituri de colt. Oaspeti riposteaza printr-o serie de cornere periculoase. Echilibrul numeric se rupe in minutul 28 cand nr. 9 de la oaspeti este eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Nenumaratele simulari si caderi in preajama careului nostru aduc mai multe lovituri libere periculoase pentru poarta aparata de Zubas. Repriza se incheie u o bara a oaspetilor dintr-o astfel de lovitura.
Mitanul secund este inceput mai bine de oaspeti care aduc egalarea pe tabela in minutul 55 dupa o posesie mai buna in jumatatea noastra.  Baietii nostri se trezesc brusc din visare si incep sa puna presiune pe poarta oaspetilor profitand si de omul in plus. Martinescu si Coroama trec pe langa preluarea conducerii si apoi vine faza din minutul 65 cand mingea curge bine pe partea dreapta si dupa cateva pase succesive se opreste in plasa oaspetilor, marcator acelasi Tugui.  Nu trec nici cinci minute si Cirdei insira in careu trei adversari si reuseste o executie de exceptie pe coltul lung ducand scorul la  3-1.  Mai ratam prin Coroama, nimerim bara prin Lelcu cu capul si partida se incheie cu Bradul in atac, echipa fiind puternic sustinuta de cei aproape 250 de spectatori din tribune.
O victorie muncita, pe deplin meritata si sustinuta permanent de galerie.
BRADUL PUTNA: ZUBAS, TURLIUC, DUMAN, BOSANCU, TELEAGA, TUGUI, CIRDEI, BURACIUC, LELCU, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat : ROMAN.  Delegat:  AANEI CRISTIAN. Antrenor: CRETAN CIPRIAN.




Felicitam baietii pentru efortul depus si multumim suporterilor pentru sustinerea de care au dat dovada!


La juniori au castigat oaspetii cu 3-2 dupa un meci extrem de disputat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu