marți, 11 decembrie 2012

BRADUL PUTNA - BUCOVINA RADAUTI 2-2(2-1)

De Mos Nicolae am primit vizita celor de la Bucovina Radauti. Oaspetii s-au prezentat in formula in care joaca in liga a III-a, neluand in calcul un eventual rezultat negativ.
Baietii nostri au intrat mai greu in meci dar dupa primele 15 minute am inceput sa punem probleme serioase adversarului.  Breniuc a deschis scorul pentru Radauti dupa un corner in minutul 5 si oaspetii anticipau deja o victorie la scor aici. Ne-am trezit din visare si am inceput sa punem presiune, reusind egalarea prin Lelcu dupa o faza de atac superba pe partea dreapta. Incurajati din tribune, baieti nostri pun stapanire pe mijlocul terenului si reusim sa marcam prin Martinescu golul care ne aduce in avantaj la pauza.
Repriza a doua se desfasoara intr-un ritm alert, cu faze incinse la ambele porti. Radautiul reuseste egalarea cu 10 minute inainte de final prin Zaremba cu largul concurs al portarului Pascal care scapa printre picioare  mingea. Ne aruncam peste poarta adversa dar finalul consfinteste un rezultat de egalitate care nemultumeste ambele echipe.  Felicit baietii pentru evolutia foarte buna  in fata unui adversar de liga a III-a si  pentru sacrificiul aratat in teren si multumesc spectatorilor pentru ca au fost alaturi de noi pe tot parcursul meciului.

BRADUL: PASCAL, TUGUI, UNGUREANU, TURLIUC, DUMAN, BURACIUC, CIRDEI, LELCU, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. A mai jucat SCHIPOR. Delegat: CRISTI AANEI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu