luni, 3 decembrie 2012

UNIREA BOROAIA - BRADUL PUTNA 2-4(2-1)

Duminica ne-am deplasat la Boroaia pentru prima etapa din retur.  Cu moralul clatinat serios dupa doua infrangeri la rand, ne-am propus sa rupem seria de meciuri negre si am reusit sa inscriem primii prin Buraciuc dupa o patrundere buna a lui Coroama pe dreapta si o centrare in gura portii.  Echilibrul s-a restabilit rapid dupa o greseala memorabila in apararea noastra. Mai mult, gazdele reusesc sa preia conducerea pe contraatac si pana la pauza ramanem in terenul advers irosind cateva ocazii si nimerind o data bara prin acelasi Coroama.
Repriza a doua o incepem mai decisi si in decus de 10 minute reusim sa inscriem trei goluri prin Buraciuc, Cardei si Coroama. Ultimele 20 de minute treg greu si ambele echipe irosesc ocazii clare, la poarta noastra Pascal salvand bine de doua ori, iar de partea cealalta  Buraciuc si Cardei trecand lejer pe langa cel de-al cincilea gol.
Per total, o victorie muncita in fata unui adversar extrem de incomod, o intalnire care a marcat debutul lui Ungureanu si Craiu in echipa Bradului, cei doi fotbalisti fiind nou transferati  la echipa noastra.
BRADUL: PASCAL, TUGUI, UNGUREANU, DUMAN, CRAIU, TURLIUC, CARDEI, BALICI, LELCU, COROAMA, BURACIUC. Au mai jucat SCHIPOR si BIRU. Delegat: AANEI CRISTI . Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

 In intrecerea rezervata juniorilor, Bradul a incheiat la egalitate: 1-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu