duminică, 14 aprilie 2013

LIGA A IV-A: ZIMBRUL SIRET - BRADUL PUTNA 0-0

Astazi ne-am deplasat la Siret pentru dubla intalnire cu cei de la Zimbrul. Meciul juniorilor s-a incheiat cu victoria gazdelor cu 2-0 dupa o dominare evidenta a baietilor nostri in prima repriza si mai multe erori grave de arbitraj in cea de a doua.
         Meciul seniorilor a inceput in nota de dominare a Putnei, dominare care s-a mentinut pe tot parcursul primei reprize dar neconcretizata pe tabela de marcaj. In minutul 50 am ramas in 10 oameni dupa mult prea usoara eliminare a capitanului Martinescu pe motiv de injurii.  Am continuat sa punem presiune pe gazde chiar si cu un om mai putin dar nu am reusit sa concretizam nici una din ocaziile avute. Sfarsitul de meci a apartinut gazdelor care si-au adus aminte ca joaca acasa si au om in plus, Pruteanu opunandu-se cu brio la doua mingi grele.  Un rezultat nul care consfinteste un punct castigat de gazde si lasa un gust amar in privinta arbitrajului.
Felicitam baietii pentru rezultat si multumim celor care ne-au sustinut la Siret!
BRADUL: PRUTEANU, BOSANCU O, TURLIUC, HUTANU, CRAIU, LELCU, BOSANCU P, BURACIUC, CIRDEI, MARTINESCU, COROAMA. Rezerve: PASCAL, BIRU, TELEAGA, BOSTIOG. Delegat: AANEI CRISTI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu