luni, 8 aprilie 2013

Moldova Draguseni - Bradul Putna 2-1(2-0)

Deplasarea de la Draguseni nu a fost un motiv de bucurie pentru Bradul Putna. Privata de absenta capitanului Martinescu, a accidentatilor Cirdei si Buraciuc, echipa noastra a trebuit sa improvizeze cu trei plombe care n-au reusit sa se ridice la valoarea titularilor. Echipa gazda a practicat un joc mai barbatesc, in forta, recurgand la intrari la limita regulamentului si  deschizand scorul la o nesincronizare a fundasilor centrali. Lupta  a fost una apriga la mijlocul terenului, cu Bradul trecand pe langa egalare prin Coroama si Biru. Ambele echipe fac o mare risipa de efort dar cei care marcheaza sunt tot gazdele dupa o greseala in dreapta apararii noastre. Repriza  a doua ne gaseste mai motivati si reusim sa reducem prin Lelcu in minutul 62 dupa o minge balbaita in careu de gazde. Meciul capata accente de dramatism in final cand Lelcu si Mitric trec pe langa egalare dupa doua faze fixe.
 Multumim baietilor nostri pentru efortul depus si apreciem efortul celor10 sustinatori ai Bradului care ne-au insotit in aceasta deplasare!
BRADUL PUTNA: PRUTEANU, TURLIUC, DUMAN, HUTANU, TELEAGA, BIRU, BOSANCU O, BOSANCU P, CRAIU, COROAMA, LELCU. Rezerve: PASCAL, MITRIC, BURACIUC, ZUBAS. Delegat: AANEI CRISTI. Antrenor: CRETAN CIPRIAN.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu