marți, 7 mai 2013

BRADUL PUTNA - FC POJORITA 1-2(1-0)

            CLICK PENTRU GALERIE FOTO

  Intalnirea cu ocupanta locului 1 in liga a IV-a nu a adus bucurie in tabara noastra. In prezenta a 200 de spectatori si a galeriei care a sustinut permanent echipa, Bradul a inceput bine meciul cu un gol marcat de Craiu la prima faza fixa in minutul 5. A urmat o lupta acerba pentru mijlocul terenului, incursiuni periculoase in ambele careuri dar tabela a ramas nemodificata pana la pauza.
In cea de a doua repriza Pojorita reuseste egalarea dupa un contraatac purtat bine pe partea dreapta, Bradul are ocazia sa treaca in avantaj dar Coroama rateaza din 6 metri singur cu portarul si cum ocaziile se razbuna, primim gol la un corner in minutul 75. Ne aruncam spre poarta oaspetilor dar nu reusim decat sa ratam cateva ocazii bune prin Cirdei si Bostiog.  Un meci castigat de o echipa pragmatica, bine asezata in teren, cu o conditie fizica superioara.
Multumim in mod special galeriei care a creat o atmosfera rar intalnita pe stadioanele din judetul nostru, incurajand si cantand permanent! Tot respectul pentru acesti baieti minunati!
BRADUL: PRUTEANU, DUMAN, HUTANU, CRAIU, BOSANCU PAUL, BSANCU O, BURACIUC, LELCU, CIRDEI, MARTINESCU, COROAMA. Rezerve: PASCAL, TELEAGA, NICOARA, BOSTIOG, BIRU, ROMAN, SCHIPOR. Delegat: AANEI CRISTI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu