duminică, 19 mai 2013

BRADUL PUTNA - FORESTA MALINI 2-1(1-0)


Cu trei etape inainte de final am primit vizita ocupantei locului doi in campionatul ligii a IV-a, Foresta Malini. Vremea buna a adus in tribune circa 150 de spectatori care nu au regretat alegerea facuta.
Bradul incepe mai bine si are doua mari ocazii in debutul partidei pin Martinescu si Bosancu. Reusim deschiderea scorului pe contraatac prin Paul Bosancu care fructifica o minge trimisa in adancime pe partea dreapta.  Urmeaza faultul clar in careu la Buraciuc, dar Cirdei rateaza lovitura de pedeapsa dictata de arbitru si imediat oaspetii rateaza egalarea dupa un atac sustinut, pauza inregistrand un avantaj minim de partea Bradului.
Repriza a doua debuteaza fericit pentru noi, Martinescu reusind sa marcheze cu o executie de exceptie dupa o incursiune in careul advers al lui  Paul Bosancu.  Oaspetii reusesc sa reduca din handicap dupa un penalty obtinut de Prisaca si materializat de Ailenei. Pana la sfarsitul meciului mai avem doua mari ocazii prin Martinescu si Cardei care nu reusesc sa nimereasca poarta din pozitii avantajoase, fluierul de final consimtind o victorie muncita si meritata.
BRADUL PUTNA: PRUTEANU, HUTANU, DUMAN, TURLIUC, TELEAGA, CIRDEI, PAUL BOSANCU, OVIDIU BOSANCU, CRAIU, BURACIUC, MARTINESCU. Rezerve: PASCAL, BIRU, JURAVLE, ZUBAS. Delegat: TUDOR PLAMADA. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu