luni, 30 septembrie 2013

Bradul Putna - Avantul Volovat 4-3(2-2). A saptea victorie consecutiva!

Putna a trait periculos meciul cu Volovatul. Baietii de la Bradul au inceput usor deconectati meciul si au primit gol in minutul 6 dupa un contraatac al oaspetilor concretizat de Bijec. Replicam prin suturile lui Tomescu si Martinescu dar cei care inscriu sunt tot oaspetii dupa ce le facem cadou un corner. Volovatul se vede fata in fata cu un rezultat mare si incep tragerile de timp, simularile si provocarile. Pe acest fond ne mutam in terenul oaspetilor si punem sub presiune poarta lor. Cirdei ne aduce in joc executand bine o lovitura liberea de la 25 de metri, Lelcu egaleaza cu capul dupa un corner batut de Tomescu si acelasi Lelcu rateaza cu poarta goala la finalul reprizei, pauza consfintind un spectaculos 2-2. Repriza a doua incepe intr-un ritm alert, Tomescu ne aduce in avantaj dupa o executie superba dintr-un unghi imposibil, Lelcu rateaza din nou singur cu portarul, oaspetii raspunzand prin mingi aruncate in careu si mai multe lovituri libere din marginea careului. Martinescu marcheaza cel de-al patrulea gol dupa o actiune personala pe partea dreapta iar in minutele de prelungire Bijec inscrie din nou pentru Volovat dupa un corner. 4-3 scor final, rezultat care ne pastreaza invincibilitatea si locul 1 in clasament.
Multumim baietilor pentru puterea de revenire de la 0-2, felicitari celor peste 250 de spectatori care ne-au incurajat pe tot parcursul meciului!
BRADUL PUTNA: PRUTEAN, TUGUI, HUTANU, DUMAN, BUZIUC, CIRDEI, ROMANIUC, BOSANCU P., LELCU, MARTINESCU, TOMESCU. Rezerve: PASCAL, TURLIUC, CRAIU, TELEAGA, BURACIUC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu