joi, 9 septembrie 2010

Bradul Putna - Locomotiva Dornesti 2-1(0-0)





Duminică 5. 09.2010 au avut loc meciurile etapei a treia a campionatului judetean de fotbal - liga a V-a.
Bradul Putna a primit vizita echipei Locomotiva Dornești, o echipă ambițioasă, cu un lot valoros și cu obiective îndrăznețe. La capătul unui meci extrem de disputat, Bradul s-a impus în minutele de prelungiri cu scorul de 2-1. După o primă repriză albă dar aprig disputată, în care gazdele au irosit cu seninătate câteva ocazii mari de a deschide scorul, a urmat partea a doua a meciului în care oaspeții au punctat primii în minutul 62 spre stupefacția celor 50 de spectatori aflați în tribunele stadionului. Băieții noștrii au trecut repede peste șocul golului primit și au egalat 7 minute mai târziu prin Ilie Țugui. A urmat o dublă eliminare în tabăra Dorneștiului, o întrerupere de 10 minute la o accidentare a portarului oaspete și o avalanșă de ocazii la poarta Locomotivei. Ploaia torențială a îngreunat misiunea gazdelor care au reușit totuși golul victoriei în minutul 7 de prelungiri al meciului prin Adrian Boștiog.
Bradul Putna : Liță, Bîru, Turliuc, Ursachi, Carcea, Țugui(cpt.), Boștiog, Ionesi, Juravle, Martinescu, Dănilă. Antrenor Crețan Ciprian, delegat Plamadă Tudor, președinte Aanei Cristian.

Ca antrenor al Bradului am să evidențiez întreaga echipă pentru spiritul de sacrificiu arătat și îi felicit pentru că au crezut până în ultimul minut că pot să câștige acest meci dificil.

Un comentariu:

  1. Bravo domnule, echipa asta de la Putna e buna. Cred ca vor intra in B. L-am vazut pe antrenor, chiar e bun. Felicitari si mai revin.

    RăspundețiȘtergere