miercuri, 15 septembrie 2010

Cupa României: Bradul Putna - Bucovina Rădăuți 4-1(1-1)





Bradul Putna a întâlnit astăzi într-un meci contând pentru calificarea în optimile Cupei României pe Bucovina Rădăuți, echipă dintr-o ligă superioară. Meciul a fost tratat cu mare seriozitate de echipa din Rădăuți, motiv pentru care a aliniat la start cea mai bună formulă. Formația putneană a început cu o echipă schimbată în proporție de 50% față de meciul câștigat duminică din cauza numeroaselor absențe și accidentări.
Băieții care au intrat titulari pentru echipa noastră au demonstrat omogenitatea lotului și valoarea apropiată de titularii care lipseau. Meciul a fost început bine de Bradul care a înscris prin căpitanul Ilie Țugui printr-o execuție impecabilă dintr-o lovitură liberă de la 45 de metri. Oaspeții au reacționat imediat pe contraatac egalând situația pe tabelă. Meciul a fost deosebit de disputat până la pauză, putnenii irosind 2-3 ocazii de a prelua conducearea pe tabelă.
Odată cu ieșirea de la cabine, Bradul Putna au împins jocul în jumătatea adversă înclinând terenul spre poarta celor din Rădăuți care au ripostat prin contraatacuri sterile. În aceste condiții de dominare a gazdelor s-au înscris încă trei goluri frumoase semnate de Tiberiu Andriescu, Alex Martinescu și Adrian Boștiog. Spre finalul meciului gazdele și-au permis luxul de a mai rata câteva ocazii iar oaspeții s-au mulțumit cu apărarea diferenței de pe tabelă.
Bradul Putna: Liță, Țugui(cpt), Turliuc, Juravle, Ursachi, Boștiog, Ionesi, Buraciuc, Shipor, Andriescu, Puzdre. A mai jucat Alex Martinescu. Antrenor: Crețan Ciprian. Delegat: Aanei Cristian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu