marți, 16 august 2011

BRADUL PUTNA - FLACARA VICOVUL DE JOS 4-1

               
click pentru o super galerie foto

                      Bradul Putna a inceput sezonul in fata propriilor suporteri in compania echipei Flacara Vicovul de Jos intr-un meci de Cupa Romaniei.
                      Pe o vreme frumoasa si sustinuti de peste 50 de suporteri,  Bradul, avand printre titulari si noile achizitii, a inceput meciul mai bine punand stapanire pe mijlocul terenului. Buraciuc, Cirdei, Tugui si Georgescu rateaza primele ocazii ale partidei. Flacara riposteaza cu cateva contraatacuri, la capatul unei astfel de actiuni reusind deschiderea scorului pe o greseala de marcaj a apararii noastre.Martinescu si Coroama trec pe langa egalare si prima repriza se termina cu oaspetii in avantaj.
             Cateva incurajari si doua modificari in asezarea echipei au dat aripi echipei noastre. Mai intai, Pascal scoate in extremis o torpila de langa bara iar apoi Vicovul se retrage usor in propria jumatate apeland la  mijloacele traditionale de tragere de timp. In minutul 70, Cirdei executa bine un corner si Georgescu aduce egalarea cu o lovitura plasata de cap. Cinci minute mai taziu a actiune frumoasa pe partea stanga a atacului nostru se termina cu o centrare a lui Balici reluata in plasa de Martinescu. Dupa alte doua minute acelasi Martinescu executa impecabil o lovitura libera de la aproximativ 25 metri lateral stanga si scorul devine3-1. In minutul 82 Buraciuc ia o actiune pe cont propriu si dupa ce insira in careu 3 adversari se opreste cu mingea in plasa. Urmeaza cateva ratari monumentale ale lui Simota, Martinescu si din nou Buraciuc care starnesc aplauzele publicului.
                 Un meci incheiat cu un rezultat just dar care a aratat cateva deficiente in inchegarea relatiilor de joc cu noile achizitii.
BRADUL PUTNA: PASCAL, TUGUI, BIRU, SCHIPOR, TURLIUC, BURACIUC, CIRDEI, GEORGESCU, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: CARCEA si SIMOTA. ANTRENOR: CIPRIAN CRETAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu