luni, 8 august 2011

BRADUL PUTNA - LOCUL II LA CUPA BUCOVINA

         

                   Duminica - 7 august a avut loc la Fratautii Vechi cea de a III-a editie a Cupei Bucovina la fotbal. Organizata de clubul Bucovina Fratautii Noi pe un gazon excelent, competitia a beneficiat de participarea a patru echipe: Bucovina Fratautii Noi, Sporting II Suceava, Progresul Fratautii Vechi si Bradul Putna.
            Invitata pentru prima data la acest turneu amical, echipa noastra a avut o prestatie onorabila reusind sa se califice in finala in dauna celor  din Fratautii Vechi dupa un meci pe care l-a controlat cu autoritate. Finala ne-a scos in cale Sporting II Suceava, echipa cu jucatori care activeaza si la nivelul ligii a III- a. Plusul de pregatire, valoarea jucatorilor si diferenta de esalon au inclinat balanta catre echipa suceveana care ne-a invins cu 3-0.
        A fost o competitie reusita, importanta pentru moralul echipei, pentru aflarea nivelului de joc si pentru a inchega relatiile dintre jucatori.

SPORTING II SUCEAVA- BUCOVINA FRATAUTII NOI 4-3(0-0, 0-0)dp

PROGRESUL FRATAUTII VECHI - BRADUL PUTNA 0-2(0-1)
Bradul Putna : Pascal, Biru, Tugui(cpt), Ursachi, Carcea, Bostiog(Roman A), Cirdei, Georgescu, Bivolari(Roman I), Coroama, Vilcinschi. Goluri: Bostiog si Georgescu

 LOCURILE III-IV : BUCOVINA FRATAURII NOI - PROGRESUL FRATAUTII VECHI 5-1(3-0)


FINALA: SPORTING II SUCEAVA - BRADUL PUTNA 3-0(3-0)
Bradul Putna : Pascal, Biru, Tugui(cpt)(Bivolari) Ursachi(Roman A), Carcea, Bostiog, Cirdei, Georgescu, Roman I, Coroama, Vilcinschi(Parasca).













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu