duminică, 28 august 2011

VICTORIA PALTINOASA - BRADUL PUTNA 1-4(1-2)

              Prima deplasare a adus si primele trei puncte la adevar pentru formatia noastra. Am inceput in aceeasi formula ca in meciul precedent si am deschis scorul dupa 15 minute printr-o torpila expediata de Cirdei din 25 metri lateral stanga. Ne-am majorat imediat diferenta dupa un contraatac rapid fructificat de Martinescu. A urmat o mare ratare a lui Buraciuc si apoi gazdele au redus din handicap dupa ce au fructificat o lovitura de la 11 metri obtinuta dupa o minge balbaita in apararea noastra. Pana la pauza Cirdei, Martinescu si Buraciuc trec pe langa majorarea scorului ratand situatii favorabile.
              Dupa pauza inclinam terenul spre ei  si incercam sa ne desprindem decisiv. Rand pe rand, Simota, Martinescu, Cirdei, Georgescu, Biru, Tugui si Balici au oportunitatea de a marca. Buraciuc aduce linistea in tabara noastra cu 15 minute inainte de final iar Simota pune capat luptei din teren in minutul 85.
              BRADUL PUTNA: PASCAL,BIRU, TUGUI, CARCEA, URSACHI, GEORGESCU, BURACIUC, SIMOTA, BALICI, MARTINESCU, CIRDEI. A mai jucat SCHIPOR. Antrenor CIPRIAN CRETAN.
              Trebuie sa multumim mult  sustinatorilor veniti de la Putna, domnului Mihai Roman care a venit sa-si revada la lucru vechea trupa si domnului deputat Gheorghe Coroama care se dovedeste a fi un adevarat suporter al fotbalului putnean.
              Felicitari baieti dar nu uitati: MECIUL CEL MAI IMPORTANT ESTE MECIUL CARE URMEAZA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu