duminică, 2 octombrie 2011

BRADUL PUTNA - BUCOVINA SERBAUTI 6-3(2-0)

     Bradul Putna a primit astazi vizita celor de la Bucovina Serbauti. Pe un timp frumos si in prezenta a aproximativ 100 de spectatori, echipa noastra incepe mai bine si are primele ocazii la poarta oaspetilor prin Martinescu si Coroama. Marcam doua goluri in cinci minute prin Martinescu si Georgescu dupa doua centrari perfecte reusite de Cirdei si pana la pauza ii tinem pe vizitatori departe de poarta lui Pascal.
      Repriza a doua incepe cu oaspetii mai insistenti. Pascal se remarca intr-o situatie de unu la unu si apoi reusim desprinderea la trei goluri prin Balici dupa o actiune personala. Imediat oaspetii revin in meci printr-un sut  imparabil de la 20 m. Lelcu duce scorul la 4-1 dupa o lovitura plasata de cap din coltul lui 6 metri, Martinescu inscrie al cincilea gol iar portarul Pascal isi trece si el un gol in cont la un penalty obtinut dupa un hent in careu.
     Urmeaza ridicarea piciorului de pe pedala de acceleratie.  Pascal are doua parade de exceptie, ratam ocazii bune prin Bostiog, Lelcu, Bostiog, Martinescu si Cirdei iar pe fondul relaxarii premature a apararii noastre oaspetii  reusesc marcarea a  doua goluri in finalul meciului.
      BRADUL PUTNA: PASCAL, BIRU, TURLIUC, CARCEA, MITRIC, GEORGESCU, BALICI, BURACIUC, CIRDEI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat SCHIPOR, LELCU, BOSTIOG SI SIMOTA. Antrenor CRETAN CIPRIAN. Delegat : AANEI CRISTIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu