duminică, 16 octombrie 2011

PROGRESUL FRATAUTII VECHI - BRADUL PUTNA 1-3(1-1)

         Meci greu in deplasarea de astazi cu un adversar dificil care se impusese de fiecare data acasa in meciurile cu noi in ultimele doua editii de campionat. Intalnirea a inceput in usoara nota de dominare a gazdelor familiarizate cu tipul de teren si din postura unei invincibilitati indelugate pe terenul propriu.
Progresul reuseste sa deschida scorul in minutul 12 dupa o minge aruncata la bataie in careul nostru. Ne trezim imediat din visare si reactionam prin ratarea a doua ocazii monumentale prin capitanul Tugui. Punem stapanire pe mijlocul terenului si continuam sa ratam ocazia egalarii prin Martinescu si Buraciuc. În minutul 33 restabilim egalitatea prin Lelcu si pana la finalul primei reprize ratam desprinderea prin Martinescu, Lelcu si Buraciuc.
            Repriza a doua suntem mai proaspeti si incepem sa ne instalam in jumatatea adversa. Pe fondul acestui joc reusim desprinderea in minutul 60 prin Tugui dupa o actiune deosebita desfasurata pe flancul nostru stang. Urmeaza o tresarire de orgoliu a gazdelor dar Pascal este la post blocand in doua randuri doua atacuri periculoase. Scorul este majorat de Lelcu dupa o incursiune in careu a lui Martinescu. Gazdele depun armele si sfarsitul jocului ne apartine, Bostiog, Cirdei, Lelcu si Coroama trecand pe langa marirea diferentei de pe tabela. 3-1pentru noi -  rezultat final, muncit, logic si meritat.
Felicitari tuturor baietilor si multumiri sustinatorilor putneni prezenti la meci!

BRADUL PUTNA: PASCAL, TURLIUC, BIRU, MITRIC, GEORGESCU, TUGUI, BURACIUC, CIRDEI, BALICI, MARTINESCU, LELCU. Au mai jucat CARCEA, BOSTIOG, COROAMA, SIMOTA. Antrenor CIPRIAN CRETAN. Delegat: CRISTI AANEI si TUDOR PLAMADA.

Un comentariu:

  1. bebe esti un nebun..te lipesti la poza mai ceva k la gol..cum s-ar spune esti pe val :))

    RăspundețiȘtergere