duminică, 30 octombrie 2011

Flacara Vicovu de Jos - Bradul Putna 1-2 (0-1)

              Astazi am dat piept cu rivalii de o viata. Desi ultimele 4 intalniri le castigasem, meciul se anunta unul deosebit de dificil prin prisma rivalitatii existente intre cele doua echipe. Peste 100 de specatori, vremea excelenta, fanfara in tribuna vicoveana si ambitia gazdelor au fost ingredientale unui meci decis pe final.
             Vicovul a inceput mai bine si a ratat o ocazie uriasa chiar in minutul 2. Reusim sa ne trezim din visare si raspunde cu doua contraatacuri la sfarsitul carora Martinescu si Coroama puteau deschide scorul. Vicovul riposteaza prin cateva incursiuni ale lui Breaban in careul nostru. Reusim deschiderea scorului dupa un corner excelent exeutat de Cardei si un luft in careu a unui aparator gazda. Pauza vine dar nu inainte de ratarea unor bune ocazii de majorare a scorului prin Buraciuc, Martinescu, Cardei si Coroama.
            Repriza a doua ne gaseste la carma  dar contrar cursului jocului, gazdele obtin un penalty usor acordat si implicit egalarea prin Breaban. Urmeaza o perioada in care gazdele mai pierd din tempo si Bradul forteaza inclinarea balantei. Martinescu rateaza singur cu portarul, Buraciuc trimite cu capul putin peste, Cardei nimereste portarul din careu. Urmeaza un fault la Martinescu dupa o incursiune printre 4 vicoveni. Lovitura libera este executata impecabil de Cardei care aseaza mingea la vinclu, cu bara,  in minutul 84. Gazdele se arunca in atac, noi mai avem o bara prin Balici si meciul se termina cu victoria noastra.
             Merita sa subliniem dorinta gazdelor pentru un rezultat pozitiv si sa-i felicitam pe baietii nostri pentru cea de a zecea victorie consecutiva din campionat. Apreciem de asemenea faptul ca am fost sustinuti de peste 50 de suporteri care au trait alaturi de noi emotiile meciului. 
         In plus, salutam prezenta in tribune a domnului sef de Ocol Silvic Putna, domnul inginer Lazarescu precum si a domnului deputat Gheorghe Coroama, acesta din urma fiind prezent la toate meciurile sustinute de Bradul in sezonul actual si sustinand permanent bunul parcurs al echipei.
          BRADUL PUTNA: PASCAL, BIRU, TURLIUC,CARCEA, URSACHI, TUGUI, BURACIUC, CARDEI, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. A mai jucat LELCU.. Antrenor: CIPRIAN CRETAN. Delegat: TUDOT PLAMADA si CRISTI AANEI.
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu