luni, 7 mai 2012

BUCOVINA SERBAUTI - BRADUL PUTNA 1-1(1-0)

Duminica, Bradul s-a deplasat la Serbauti pentru intalnirea cu formatia locala Bucovina.  Intalnirea a inceput intr-o usoara nota de dominare a gazdelor care au incercat sa puna presiune in jumatatea noastra, avantajati de terenul propriu si cateva rafale de ploaie. Bradul Putna echilibreaza partida si isi creeaza cateva ocazii de a deschide scorul prin Coroama, Martinescu si Lelcu dar primeste pe final de repriza un penalty discutabil pe care gazdele il transforma in avantajul de la pauza.
Repriza a doua incepe cu Bradul   alergand dupa egalare si gazdele incercand cate ceva pe contraatac. Rand pe rand, Martinescu, Cardei, Balici, Duman si Coroama de doua ori rateaza ocazii bune de restabilire a egalitatii.  Cu zece minute inainte de final reusim egalarea dupa ce mirgea curge bine pe partea stanga a atacului nostru si ajunge la Duman care o trimite de la 25 de metri direct in vinclul portii gazdelor. Urmeaza cateva sanse de a trece in avantaj ale noastre si o interventie salvatoare a lui Pascal in minutele de prelungire.
Scor final 1-1 dupa un meci cu niste adversari imbatabili in acest sezon pe teren propriu.
BRADUL PUTNA: PASCAL, TURLIUC, BIRU, CARCEA, DUMAN, LELCU, CIRDEI, BALICI, SCHIPOR, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: JURAVLE si PARASCA. Delegat: AANEI CRSTIAN.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu