joi, 7 iunie 2012

ZILELE SPORTULUI SCOLAR


Peste 1000 de elevi de la 34 de scoli au participat la Putna la  Festivalul Zilele Sportului Scolar – editia a XII-a

             Scoala cu clasele I-VIII „Ștefan cel Mare” din Putna a gazduit cea de a XII-a ediție a Festivalului Zilele Sportului Școlar.
            Manifestarea aflată în oferta educațională a Inspectortului Județean Suceava s-a desfășurat în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna, Primăria Putna, Ocolul Silvic Putna, Directia pentru Sport a Judetului Suceava, Inspectoratul Judetean de Politie Suceava, Clubul AS Bradul Putna, Cercul Olimpic „FAIR-PLAY” al  Scolii Putna si cu sprijinul agentilor comerciali din comuna.
            Deschiderea oficiala a beneficiat de prezenta tuturor partenerilor implicati in desfasurarea festivalului si a culminat cu intonarea imnului olimc,  rostirea juramantul olimpic,  arborarea steagului olimpic si aprinderea flacarii olimpice de catre membrii  Cercului Olimpic „FAIR-PLAY” al  Scolii Putna. Prezent la eveniment, domnul Mihai Androhovici -  consilier în cadrul Direcției Județene pentru Tineret și Sport și-a exprimat admiratia pentru amploarea evenimentului și modul de organizare. Domnul director al Școlii Putna, profesorul Mircea Aanei a rostit cuvântul oficial de deschidere a manifestărilor.
            Elevii din zona Rădăuți s-au intrecut timp de patru zile la handbal, fotbal, tenis de masa, atletism si sah.  La handbal baieti s-a impus Scoala Vicovu de Jos, la handbal fete –  Școala Zamostea, la sah s-au impus Scolile din Putna și Horodnic, tenis de masa baieti – Școala Bogdan Vodă Rădăuți, tenis de masa fete – Scoala nr. 2 Radauti, fotbal băieți V-VI – Școala Bivolărie, fotbal băieți VII-VIII – Grup Scolar „Ioan Nistor”‚ Vicovu de Sus, fotbal fete -  Scoala Iaslovat nr. 2. Intrecerile de atletism au fost dominate de elevii de la scolile nr. 1, nr. 2, nr. 3 nr. 4 si nr. 5 din Radauti , Iaslovat, Putna, Ulma, Volovăț, Marginea; Vicov de Sus, Milisauti și Horodnic.
            Mihai Roman, jucatorul lui FC Rapid Bucuresti s-a implicat activ in organizarea competitiilor de fotbal arbitrand si oficiind festivitatea de premiere.
            În calitate de organizator principal al acestui amplu eveniment doresc sa multumesc tuturor persoanelor si institutiilor implicate in buna desfasurare a intrecerilor,  tuturor elevilor si profesorilor participanti, sa felicit castigatorii si sa-mi exprim multumirea pentru reusita deplina a unor intreceri dominate de spiritul fair- playului.

Profesor Cretan Ciprian.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu