duminică, 17 iunie 2012

BUCOVINA FRATAUTII NOI - BRADUL PUTNA 0-2(0-1) MECI AMICAL


Ieri s-a desfașurat la Rădăuți un meci amical cu campioana ligii a IV-a. La cererea conducerii echipei Bucovina Fratautii Noi (echipa care va susține săptămâna viitoare barajul pentru Liga a III-a cu formația bistrițeană  ProSomes Feldru) și în baza relatiilor de prietenie ne-am dat acordul pentru aceasta intalnire.
Meciul a inceput in nota de dominare a Bucovinei care a pus stapanire pe mijlocul terenului, jocul campioanei ligii a IV-a suferind putin in faza de finalizare. Bradul s-a inchis bine in propria jumatate si a iesit curajos cu mingea la picior din propriul teren. Cateva cornere si doua ocazii mari ratate de Fratauti, de partea cealalta Martinescu este oprit greu la capatul unui contraatac. Scorul este dechis de Bradul prin capitanul Tugui care speculeaza o greseala de marcaj la un corner executat perfect de Cardei si la pauza intram in avantaj. 
La reluare suntem mai curajosi si ocazille curg la ambele porti. In ciuda schimbarii a 5 titulari, jocul nostru nu sufera si mai marcam un gol prin Martinescu si cu ajutorul portarului advers Pruteanu. Bucovina are șansa înscrierii golului dar fie bara, fie Pascal se opun modificarii scorului. 
Un meci amical bun realizat de echipa noastra in perspectiva participarii in sezonul urmator in liga superioara.
BRADUL PUTNA: PASCAL, TUGUI, DUMAN, TURLIUC, BIRU, BOSTIOG, IOSIF, GEORGESCU, SIMOTA, MARTINESCU, CARDEI. Au mai jucat: JURAVLE, SCHIPOR, URSACHI, IOANCEA, CARCEA.
Goluri: TUGUI, MARTINESCU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu