duminică, 11 noiembrie 2012

FORESTA MALINI - BRADUL PUTNA 1-1(1-0)


Prima intalnire cu Maliniul intr-un derby de podium s-a desfasurat dupa un scenariu spectaculos. Terenul de dimensiuni reduse si tribunele invecinate terenului fac apoape imposibila misiunea oaspetilor acestei echipe.  Meciul a inceput in nota de dominare a gazdelor dupa un scenariu deja bine cunoscut. Prisaca si Ailenei sunt foarte bine blocati de apararea condusa de Tugui. In minutul 20 arbitrul acorda usor 11 metri pentru gazde dar Pascal se opune deschiderii scorului ghicind coltul.  Golul Maliniul vine dupa o minge aruncata in jumatatea noastra si trimisa in vinclul din coltul careului. Imediat, Buraciuc dribleaza trei adversari in careul advers si este blocat in ultimul moment. Gazdele preseaza dar atacul lor se limiteaza la trimiterea unor mingi inalte in careul nostru si la cateva suturi periculoase din 20 metri, la unul din acestea bara salvandu-l pe Pascal.
Repriza a doua incepe intr-o nota de echilibru, gazdele mizand mult doar pe fazele fixe obtinute cu prea multa usurinta. Egalarea survine in minutul 70 dupa o lovitura libera executata bine de Cirdei si reluata in plasa de Coroama. Gazdele se arunca peste careul nostru si reusim sa nimerim bara pe un contraatac prin Buraciuc. Sfarsitul meciului aduce o ploaie de lovituri libere in careul nostru, dar nefinalizate.  Rezultatul final de egalitate este unul muncit de echipa noastra care si-a pastrat calmul pe tot parcursul intalnirii si s-a daruit total sarcinilor tactice stabilite.

BRADUL PUTNA: PASCAL, DUMAN, TUGUI, TURLIUC, TELEAGA, BOSANCU, CIRDEI, BALICI, BIRU, COROAMA, BURACIUC. Au mai jucat SCHIPOR si ROMAN. Delegat: CRISTI AANEI.     Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

Tinem sa multumim si unui grup de 10 suporteri veniti in mod special tocmai de la Putna sa ne incurajeze!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu