luni, 5 noiembrie 2012

BRADUL PUTNA - AVANTUL VOLOVAT 5-2(3-1)








Cel mai asteptat meci al campionatului a inceput cum nu se poate mai bine pentru Putna cu un gol in minutul 3 la o faza fixa batuta bine de Duman si reluata cu capul in plasa din mijlocul careului de catre Buraciuc. Punem presiune pe adversari dar cei care marcheaza sunt cei de la Volovat la primul sut pe poarta prin Pacurari in minutul 10. Luam cu asalt poarta Avantului si reusim desprinderea prin Lelcu dupa un corner.  In finalul primei reprize marcam inca un gol prin Martinescu dupa o minge balbaita in careu de apararea oaspetilor.  In repriza a doua continuam sarjele ofensive si ratam ocazii mari prin Coroama si Cirdei. Tugui face 4-1 cu capul dupa o cenrtare a lui Coroama si apoi nou intratul Bostiog duce scorul la 5-1 dupa un contraatac scoala.  Volovatul primeste pe final un penalty transformat de Pacurari si meciul se incheie in aplauzele celor peste 200 de spectatori.
O victorie meritata dupa un joc pe placul publicului. Felicit baietii pentru daruire si spectatorii pentru incurajarile permanente din timpul disputei!

BRADUL PUTNA: ZUBAS, DUMAN, BIRU, TELEAGA, BOSANCU, TUGUI, BURACIUC, CIRDEI, LELCU, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat BOSTIOG, SCHIPOR, ROMAN si SIMOTA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu