luni, 18 martie 2013

BRADUL PUTNA - CS GURA HUMORULUI 4-1(3-0)



In cadrul etapei a XIX-a Bradul Putna a primit vizita echipei din Gura Humorului. Teren inghetat, aproximativ 200 de spectatori, 0 grade Celsius. Minutul 1, Bradul incepe jocul, mingea ajunge pe partea dreapta, centrare Cirdei si reluare in plasa Lelcu. Gazdele repun mingea in joc, recuperam rapid si plecam pe un contraatac pe dreapta cu acelasi Cirdei in post de servant si cu Martinescu in rol de finalizator. Era minutul 3 si conduceam cu 2-0.  In minutul 5 Bostiog ia locul lui Cirdei care incepuse meciul accidentat si imediat rateaza ocazia majorarii scorului.  Oaspetii isi revin foarte greu din iuresul creat de Bradul la poarta lor si incearca sa lege ceva la mijlocul terenului.  Mijlocul nostru acopera bine toate zonele si fundasii lanseaza numeroase contraatacuri. Hutanu duce scorul la 3-0 dupa un corner executat bine de Bostiog. Pruteanu iese in evidenta la doua suturi pe final de repiza si se intra la cabine cu un avantaj nesperat dar meritat.  Repriza a doua se desfasoara dupa acelasi scenariu cu Bradul la conducere. Facem 4-0 prin Bostiog dupa inca un corner.  Martinescu, Coroama, Buraciuc si Craiu trec si ei pe langa gol. Oaspetii obtin un penalty pe care il transforma, Craiul reia cu capul in bara si meciul se incheie cu echipa noastra in atac si in uralele spectatorilor.
Multumim publicului si galeriei care ne-a incurajat pe tot parcursul meciului, multumim si felicitam  baietii pentru efortul depus si pentru un meci extraordinar care ne propulseaza pe locul patru in clasament!
BRADUL: PRUTEANU, HUTANU, TURLIUC, DUMAN, CRAIU, BURACIUC, LELCU, CIRDEI, BOSANCU, COROAMA, MARTINESCU. Rezerve: PASCAL, BOSTIOG, BIRU, TELEAGA. Delegat: PLAMADA TUDOR,  Antrenor: CIPRIAN CRETAN







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu