duminică, 24 martie 2013

RAPID II - BRADUL PUTNA 3-2(1-2)

Bradul a avut astazi cel mai important oponent din campionatul ligii a IV-a. Cu nu mai putin de 9 jucatori de liga a doua, Rapid II Suceava s-a vazut condusa pe teren propriu de ambitiosii baieti ai Bradului cu 2-0 dupa golurile marcate de Lelcu si Duman (penalty obtinut de Coroama).  Bradul trece pe langa majorarea scorului prin Buraciuc care rateaza din 10 metri singur cu portarul.  Gazdele reduc din handicap dupa o faza fixa si se intra la cabine cu avantaj de partea Putnei. Repriza a doua debuteaza cu o rabufnire de orgoliu a celor de la Suceava care isi amintesc ca totusi evolueaza in liga a II-a si egaleaza dupa un atac sustinut. Lelcu marcheaza pe contraatac dar golul este anulat pe motiv de offside. Gazdele pun presiune pe echipa noastra si reusesc sa se desprinda dupa o suita de combinatii rapide in careul nostru. Coroama si Lelcu trec pe rand pe langa egalare si meciul se incheie cu gazdele tragand de timp pentru a obtine cele trei puncte.
Felicitari tuturor baietilor de la Bradul Putna care au luptat de la egal la egal cu o formatie care contine spuma fotbalului sucevean si multumiri celor 15 suporteri putneni care au incurajat echipa favorita pe tot parcursul meciului!
BRADUL: PRUTEANU, TURLIUC, BIRU, DUMAN, HUTANU, BOSANCU PAUL, BOSANCU OVIDIU, CRAIU, LELCU, COROAMA, BURACIUC. Rezerve: PASCAL, TELEAGA, ZUBAS. Antrenor: CIPRIAN CRETAN. Delegat: AANEI CRISTI.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu