duminică, 31 martie 2013

BRADUL PUTNA - VIITORUL LITENI 2-1(0-1)

Bradul Putna a primit vizita celor de la Avantul Liteni. Meciul s-a desfasurat in prezenta a 100 de spectatori, pe un teren foarte greu.  Intalnirea a inceput cu echipa noastra in atac dar cei care inscriu sunt oaspetii la capatul unui contraatac finalizat de Buziuc dupa o centrare ca la carte a lui Tomescu.  Putna se muta in jumatatea adversa dar terenul greu si portarul gazdelor lasa tabele neschimta pana la pauza (Martinescu, Lelcu, Coroama si Buraciuc rateaza situatii clare). In plus,  Pruteanu se remarca la o lovitura libera executata bine de Tomescu, scotand mingea din vinclul portii.
 Repriza a doua incepe in nota de dominare a Putnei care obtine un penalty la o patrundere in careu a lui Martinescu. Duman aduce egalarea de la punctul cu var si galeria isi incurajeaza permanet echipa pentru marcarea golului decisiv. Martinescu vine bine pe coltul scurt la o centrare a lui Craiu si ne aduce in avantaj.  Cu o daruire extraordinara si risipa mare de efort, fotbalistii Bradului isi mai creeaza cateva ocazii pana la final, Buraciuc, Lelcu, Bosancu Paul si Coroama aflandu-se aproape de a majora diferenta.  Meciul se incheie in urlalele publicului si cu doua echipe epuizate dupa efortul pricinuit de terenul devenit orezarie.
Felicitari baieti pentru victoria in compania unei echipe incomode, extrem de bine asezate in teren si multumiri publicului pentru incurajarile oferite!
BRADUL PUTNA: PRUTEANU, TURLIUC, DUMAN, CRAIU, HUTAN, BOSANCU PAUL, BOSANCU OVIDIU, LELCU, BURACIUC, MARTINESCU, COROAMA. Rezerve: PASCAL, TELEAGA, BIRU, ZUBAS. Delegat: CRISTI AANEI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

La juniori, Bradul s-a impus cu 9-1. Vom reveni cu detalii de la acest meci.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu