luni, 3 iunie 2013

BRADUL PUTNA INCHEIE SEZONUL CU O VICTORIE CLARA: 7-1 CU IACOBENI!

 CLICK PENTRU VIDEO!

Ultimul meci din sezon a avut toate ingredientele pentru un final de campionat pe placul putnenilor: 200 spectatori, vreme excelenta, galeria care a cantat tot meciul si o evolutie de exceptie a baietilor nostri care au marcat nu mai putin de 7 goluri Minerului din Iacobeni.
Mentionam ca la meci a asistat si fostul component al Bradului Putna, Mihai Roman, jucator care va evolua pentru trei sezoane in liga I franceza la Touluse FC. Mihai s-a intretinut minute bune cu prietenii de la Putna dar si cu fosti colegi de la Cetatea Suceava, Turliuc si Bosancu.
Intalnirea a fost la discretia gazdelor care au incris in prima repriza prin Bosancu Paul, Cirdei si Lelcu, pauza consfintind scorul de 3-1 dupa un penalty transformat de oaspeti.  A doua repriza Lelcu reuseste dubla, pe lista marcatorilor mai trecandu-se Martinescu de doua ori si juniorul Kurila.
Multumim galeriei care ne-a sustinut permanent si felicitari baietilor pentru un sezon de exceptie care ne aduce una din cele mai mari performante ale fotbalului putnean: locul 4 in liga a IV-a!
BRADUL: PRUTEANU, BIRU, TURLIUC, HUTANU, DUMAN, BOSANCU PAUL, CIRDEI, LELCU, KURILA, MARTINESCU, BURACIUC. Au mai jucat: PASCAL, MITRIC si TELEAGA. Delegat: CRISTI AANEI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu