miercuri, 12 iunie 2013

ZILELE SPORTULUI SCOLAR - EDITIA A XIII-A - FESTIVITATEA DE DESCHIDERE

Festivitatea de deschidere a avut loc in Casa de Cultura Stefan cel Mare din Putna in prezenta a peste 300 de elevi, profesori si invitati.  Totul a inceput cu intonarea Imnului Olimpic si cu intrarea in scena a drapelului olimpic, adus de membri Cercului Olimpic Fair play de la Scoala Putna. Mentionam ca evenimentul organizat de Scoala Putna si Primaria Putna s-a desfasurat sub egida Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, este in calendarul oficial al Inspectoratului Scolar Judetean si are ca parteneri principali Asociatia pentru Dezvoltare Locala Putna si Ocolul Silvic Putna.
 Primul care a luat cuvantul a fost subsemnatul, Ciprian Cretan, initiatorul si organizatorul principal al acestui festival. Au vorbit apoi domnul primar al comunei Putna, Gheorghe Coroama si domnul director Mircea Aanei. Au intrat in scena apoi majoretele Scolii Putna care au meritul de a se fi pregatit singure in acest an.
 Organizatorii festivalului au oferit diplome de excelenta si medalii de onoare pentru sprijinirea neconditionata a acestui eveniment tuturor partenerilor. Pe rand au urcat pe scena domnul  primar Coroama Gheorghe, domnul director Aanei Mircea, Daniela Balauta(secretara Asociatiei pentru Dezvoltare Locala Putna), Plamada Tudor(reprezentantul Ocolului Silvic Putna),  Lucescu Costel(Seful Postului de Politie), domnii profesori Luta Mihai- Scoala Vicov de Jos, Turliuc Ioan - Scoala Milisauti, Zubas Conel - Grup Scolar Bivolarie(participanti la cele mai multe editii), profesorii Bida Radu si Schipor Iulian(Scoala Putna), Aanei Cristi si Tudor Plamada(reprezentantii AS Bradul Putna), Cenusa Constantin(seful bazei sportive AS Bradul), reprezentantii TV Putna si Intermedia TV Suceava.  Un moment unic a fost urcarea pe scena a domnului Mihai Roman, fotbalistul cu 10 prezente in nationala Romaniei, proaspat transferat la echipa de prima liga franceza FC Touluse fiind aplaudat momente bune de elevii prezenti.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu