luni, 10 iunie 2013

FESTIVALUL ZILELE SPORTULUI SCOLAR LA PUTNA



Festivalul ZILELE SPOTULUI SCOLAR – editia a XIII-a

Peste 1200 de elevi de la 32 de scoli s-au intrecut in perioada 6-9 iunie la Scoala Putna la mai multe discipline sportive.
In prima zi s-au disputat intrecerile la sah adjudecate atat la baieti cat si la fete de scoala Straja, handbal  baieti cu Scoala din Vicov de Jos pe locul I si Milisauti pe II.  Vineri    s-au disputat competitille la tennis de masa cu Straja campioana la baieti si Scoala nr. 2 Radauti la fete, si handbal fete cu scola Zamostea pe locul I si Radauti nr. 2 pe locul II. Sambata s-au desfasurat probele de atletism (saritura in lungime, aruncarea mingii de oina, 50m, stafeta, 800m) pe categorii de varsta, unde mai multe scoli au obtinut rezultate notabile: Putna, Ulma, Brodina, Milisauti, Vicov de Jos, Vicov de Sus, Straja, Radauti nr. 2, Radauti nr. 5, Horodnic, Marginea, Volovat,   Falcau, Bivolarie, Galanesti.
Duminica s-au disputat intrecerile la fotbal cu 42 de echipe inscrise. La fete s-a impus scoala Putna in finala cu scoala Marginea nr.2, la baieti clasele V-VI s-a impus Scoala nr. 2 Vicov de Jos iar la clasele VII-VIII s-a impus scoala Voitinel.
Mentionam ca premierea la fotbal a fost facuta de Mihai Roman care a fost si arbitru ai micilor fotbalisti.
Festivalul s-a desfasurat sub egida Directiei pentru Tineret si Sport Suceava, este in calendarul Inspectoratului Scolar Judetean,  fiind organizat de Scoala Putna si Primaria Putna si avand ca parteneri Asociatia pentru Dezvoltare Locala Putna, Ocolul Silvic Putna si Cercul Olimpic Fair-play. 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu