duminică, 22 iunie 2014

BRADUL PUTNA - GLORIA II BISTRITA 2-6(0-2) IN BARAJUL PENTRU LIGA A III-A

Sortii ne-au scos in cale cel mai greu adversar posibil.
Bradul Putna a fost depasita clar in barajul de promovare in liga a III-a de formatia bistriteana care a folosit un prim unsprezece format din jucatori care au evoluat in liga a II-a in recent terminata editie de campionat.
Baietii nostri au avut o evolutie meritorie si au incercat sa dea o replica pe masura jocului elaborat si in viteza practicat de elevii lui Remus Vlad. 
Din pacate, diferenta intre fotbalul practicat in ligile a II-a si a IV-a si-a spus cuvantul si a dat castig de cauza Gloriei Bistrita. Cateva erori usoare de arbitraj care au defavorizat echipa noastra si-au pus amprenta asupra anumitor faze de joc dar nu au influentat decisiv rezultatul categoric stabilit la final.
Tot respectul pentru baietii nostri care au depus un efort considerabil si au reusit sa inscrie de doua ori prin Paul Bosancu, jucator care a evoluat cu fractura la mana stanga.
Merita sa amintim si prezenta unui numar de peste 150 de sustinatori ai echipei noastre, oameni care au parcurs cei 170 de km pana la Piatra Neamt pentru a-si incuraja favoritii.
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, tuturor celor care ne-au incurajat indiferent de scor, atat putnenilor cat si celorlalti iubitori de fotbal din judetul Suceava care s-au deplasat pentru a vedea acest meci!
 Bradul Putna: Prutean – Hutanu, Tugui, Turliuc, Teleagă,  –  Danilă,Apostol, Bosancu, Apetri – Martinescu, Tomescu Rezerve: Popescu – Bostiog, Buraciuc, Kurilă, Romaniuc, Cernat. Delegat: Aanei Cristian. Presedinte: Plamada Tudor. Antrenor: Cretan Ciprian.
Gloria II Bistrița: Uilean – Tarcă, Bolbos, Jarda, Fizeșan – Cânpean, Rosu, Brumă, Coșta – Bucur, Pop Al. Rezerve: Pop R. – Ciulean, Țegle, Pâtcă, Șușu, Peică, Echim











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu