sâmbătă, 11 iunie 2011

Festivalul Zilele Sportului Scolar - editia a XI a - 2011- deschiderea oficiala

               Voi incerca sa redau pe secvente intreaga desfasurare a Festivalului Sportiv de la Putna - editia 2011.
Am sa spun inca de la inceput ca pe parcursul celor patru zile de concurs au participat 1056 de elevi si 22 de profesori de la 32 de scoli din zona Radauti.
               Deschiderea oficiala s-a desfasurat joi 26 mai 2011 si a adunat pe langa elevii si profesorii invitati si pe partenerii oficiali ai acesti ample manifestari.
S-a inceput cu festivitatea de inaugurare a Cercului Olimpic "Fair - Play " de la Scoala cu clasele I-VIII "Stefan cel Mare" Putna. Pe fondul sonor al imnului olimpic au intrat in scena elevii scolii - membrii Cercului - care au prezentat steagul olimpic, torta olimpica si au aprins flacara olimpica. S-a rostit juramantul olimpic si apoi, directorul Cercului Olimpic  - eleva Zubas Anamaria a rostit cuvantul din partea tuturor elevilor putneni.  Au urmat apoi cateva cuvinte din partea tuturor partenerilor oficiali de concurs: domnul primar al comunei Putna Hotnogu Vasile, din partea Inspectoratului de Politie a judetului Suceava - domnul inspector Iepureanu, Domnul Lazarescu Catalin - seful Ocolului Silvic Putna, domnul Munteanu Radu - seful de cerc al profesorilor de educatie fizica din zona Radauti, domnul Pascal Garnier - presedintele Asociatiei pentru Dezvoltare Locala Putna, domnul Mihai Roman - componentul echipei de fotbal FC Rapid Bucuresti si al echipei nationale si domnul director al Scolii Putna - profesorul Mircea Aanei. Domnul director a si deschis oficial manifestarea.
La sfarsitul deschiderii oficiale, majoretele Scolii Putna au prezentat un atractiv program artistic. Toate aaceste momente au fost imortalizate de TV Putna prin domnul Mindru.
Alaturi de mine in aceasta zi au fost implicati in organizarea evenimentului colegii din colectivul didactic al scolii, domnisoara Daniela Balauta, domnii Zubas Cornel, Aanei Cristi, Pascal Garnier, Plamada Tudor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu