duminică, 11 septembrie 2011

3 puncte mari din deplasare! Locomotiva Dornesti - Bradul Putna 1-4(1-2)

        
                 Deplasarea de la Dornesti s-a dovedit asa cum anticipam, una extrem de disputata dar in afara terenului, acolo unde organizarea gazdelor a ridicat serioase semne de intrebare.
            Inceputul de meci ne-a apartinut si am reusit deschiderea rapida a scorului prin Coroama dupa o actiune snur pe partea dreapta. Incet, incet, arbitrajul a inceput sa tremure sub presiunea obisnuita a gazdelor. Penalty clar neacordat, decizii contradictorii, greseli mai mult sau mai putin influentate de spiritul exploziv al gazdelor. Egalarea a venit la singura faza fixa avuta de gazde in careul nostru. 
             Ne trezim din visare si continuam sa atacam poarta oaspetilor reusind sa preluam conducerea printr-un gol inscris de Martinescu cu 10 minute inainte de pauza cu un sut scapat in poarta de golkeperul locomotivei. Mai ratam doua ocazii bune prin Martinescu si Coroama.
             Repriza a doua debuteaza cu aceeasi dominare teritoriala in conditiile in care gazdele noastre mizau doar pe aruncarea mingii cat mai departe de poarta proprie iar apararea noastra era de netrecut. Coroama, Martinescu, Cirdei, Tugui  si Buraciuc sunt pe punctul de a majora diferenta. Pe fondul acestui joc, Coroama mai puncteaza de doua ori si pune capat emotiilor.
            Un meci castigat meritat dar care arata o grava problema de organizare. Nu se poate ca in anul 2011 sa fi injurat to meciul pentru ca dai indicatii tactice de pe marginea terenului, sau mai grav,  sa fi agresat fizic daca te bucuri la golurile echipei pe care o antrenezi. Nu am nimic cu cei de la Dornesti, dar astfel de persoane nu-si au locul in nucleul de asigurare a ordinii. 
            In alta ordine de idei, pe langa felicitarile care trebuie acordate jucatorilor, as vrea sa multumesc celor aproximativ 20 de sustinatori putneni care au fost alaturi de noi in timpul jocului si dupa finalul acestuia.
BRADUL PUTNA: PASCAL, TUGUI, BIRU, CARCEA, URSACHI, BURACIUC, CIRDEI, BALICI, SIMOTA, MARTINESCU, COROAMA. A mai jucat LELCU. Antrenor: CIPRIAN CRETAN,delegat : TUDOR PLAMADA, presedinte : CRISTI AANEI.






      

2 comentarii: