duminică, 18 septembrie 2011

BRADUL PUTNA - STIINTA MITOC 4-1(4-1)

        Pe o vreme frumoasa si incurajati de peste 100 de suporteri, Bradul Putna a reusit o victorie cu 4-1 in compania oaspetilor de la Stiinta Mitoc.
        In cea mai buna prima repriza de la inceputul sezonului, baietii nostrii au pus stapanire pe minge si au realizat un frumos joc de pase care a fost fructificat prin golurile lui Martinescu(2) si Coroama si mai multe ratari semnate de Buraciuc, Martinescu, Schipor, Tugui, Carcea si Cardei.
         Oaspetii reusesc sa reduca din diferenta profitand de o interpretare gresita a manierei de arbitraj din partea apararii noastre, care ramane in inferioritate  evidenta la un aut de margine pe care credea ca il va executa. Cardei readuce linistea rapid in tribune dupa numai doua minute dupa un sut telefonat din coltul careului de 16 metri si pauza arata un meritat 4-1 pentru Bradul.
         Repriza a doua începe în nota de dominare a noastra cu doua decizii de arbitraj usor acordate in favoarea oaspetilor, la capatul uneia dictandu-se chiar penalty impotriva echipei noastre. Pascal este in zi mare si apara lovitura de pedeapsa iar peste alte 10 minute ne mai salveaza o data in situatie de unu la unu.  Lupta se da cu garda jos si fiecare echipa isi mai trece in cont cate o bara si cel putin cate o ocazie mare de gol. Meciul se incheie cu scorul de la pauza iar jocul nostru din cea de a doua parte a fost mai scazut in intensitate si datorita meciului din cupa din timpul saptamanii, meci  care si-a pus amprenta asupra conditiei fizice.
          Una peste alta, o noua victorie care ne arata ca suntem pe drumul cel bun.
          Felicitari baieti!
         BRADUL PUTNA: PASCAL, TURLIUC, CARCEA, BIRU, URSACHI, SCHIPOR, TUGUI, BURACIUC, CARDEI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: ZUBAS, SIMOTA, LELCU, SCHIPOR. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu