duminică, 4 septembrie 2011

BRADUL PUTNA - VIITORUL ADANCATA 3-2(3-1)

                   In prezenta a peste 80 de spectatori si pe o vreme excelenta, Bradul Putna a primit vizita Viitorului Adancata, echipa cu pretentii la castigarea seriei. Antrenata de Mihai Gurita, fostul fotbalist de legenda al Sucevei si avandu-i pe teren pe fratii Bernard, Viitorul Adancata venea dupa toate cele trei puncte pe terenul nostru. 
                       Meciul a inceput cu o perioada de tatonare in care ambele echipe au incercat sa se anihleze reciproc. Scorul a fost deschis de echipa noastra dupa o lovitura libera bine executata de Cirdei si finalizata de Bostiog. Urmeaza cateva incursiuni nefinalizate ale atacantilor nostrii in careul oaspetilor. La primul corner obtinut, formatia vizitatoare reuseste sa obtina un penalty si implicit egalarea. Luam cu asalt poarta adversa si Martinescu reuseste un gol superb dupa o actiune individuala. Scorul este dus la 3-1 de catre Simota cu cateva minute inainte de pauza.  Oaspetii sunt tinuti la respect la 30 de metrii de poarta si nu reusesc decat cateva suturi de la distanta.
                     In minutul 55 oaspetii reduc din handicap dupa un sut de la aproximativ 35 de metri si meciul prinde accente de dramatism. Obtinem un penalty dar il ratam, oaspetii raman in 10 oameni, ratam majorarea scorului prin Buraciuc, Tugui, Simota si scapam cu bine la o serie de cornere avute de Adancata. Finalul ne gaseste in terenul advers.  O victorie muncita si foarte importanta in economia clasamentului.
BRADUL PUTNA: PASCAL, TUGUI, BIRU, CARCEA, URSACHI, BOSTIOG, BALICI, BURACIUC, SIMOTA, MARINESCU, CIRDEI. Au mai jucat: COROAMA, LELCU, SCHIPOR. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.
              Goluri: BOSTIOG, MARTINESCU, SIMOTA. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu