miercuri, 14 septembrie 2011

Parasim Cupa Romaniei cu capul sus!

            Astazi am intalnit Bucovina Fratautii Noi, un adversar din esalonul superior, intr-un meci nerecomandat cardiacilor.   Diferenta de esalon a fost suplinita cu ambitia si dorinta noastra de a merge mai departe. A iesit un meci frumos incheiat cu loteria penalty-urilor.
            Bucovina a inceput cu un joc de posesie mai bun dar noi avem primele ocazii prin  Lelcu si Coroama. Reusim sa deschidem scorul prin Coroama la o centrare a lui Cirdei scapata de portar.  Pana la pauza inregistram un joc aprig la centru, niste incursiuni laterale ale oaspetilor si doua oprtunitati de majorare a scorului prin Bostiog si Simota.
             Repriza a doua incepe cu ocazii de ambele porti, oaspetii reusind sa egaleze dupa o incursiune in careul nostru. Preluam conducerea printr-un gol fabulos al lui Cirdei cu un sut de la peste 35 metri.  Oaspetii revin pe tabela dupa o respingere gresita a apararii noastre si primele 90 de minute se termina la egalitate si cu Bucovina cu un om mai putin pe teren.
             Cele doua reprize de prelungiri ne gasesc storsi de energie dar cu dorinta de a ne bate pana la capat. In minutul 110, Zaremba reuseste sa aduca formatia oaspete in avantaj iar peste cinci minute reusim egalarea prin Biru in urma unei lovituri libere bine executate de Cirdei.
              Sfarsitul meciului aduce o mare ratare alui Bostiog care putea semna soarta calificarii.
              Urmeaza loviturile de departajare unde adversarii nostrii se dovedesc a fi mai norocosi si reusessc sa se califica mai departe.
              Am jucat in compania unei echipe din fruntea clasamentului ligii superioare iar jocul nostru, chiar daca a suferit la constructie in special in cea de a doua repriza din cauza caderii fizice, ne-a aratat ca putem sa punem probleme unei echipe cu pretentii.
               Multumim publicului pentru incurajari, le uram succes celor de la Fratauti si felicitam  baietii de la Bradul care si-au facut datoria pe teren. Acum nu ne mai ramane decat sa ne concentram pe campionat.
                Bravo baieti, ati dat totul pe teren!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu