luni, 23 aprilie 2012

STIINTA MITOC - BRADUL PUTNA 0-0




Duminica am intrerupt sirul victoriilor din campionat la Mitoc. Vremea frumoasa n-a putut suplini starea deplorabila a terenului si mingile de curtea scolii cu care s-a jucat. Cu toate aceste,  nu putem spune ca am pierdut primele puncte din aceste motive, adversarul nostru jucand in aceleasi conditii dar avand mai mult noroc.
Meciul a inceput intr-o nota de echilibru rupta de baietii nostrii care rateaza primele ocazii prin Georgescu (lovitura libera), Coroama, Martinescu (sut din 8 metri in bratele portarului) si Buraciuc(lovitura de cap aproape de vinclul portii). Gazdele riposteaza cu cateva contraatacuri si o bara. Urmeaza ratarea primei reprize cand Buraciuc insira patru adversari in careu si singur cu portarul trimite mingea in bara.
Cea de a doua repriza ne gaseste in terenul advers, portarul gazdelor salvand miraculos poarta la suturile lui Coroama si Buraciuc. Gazdele mai au o ocazie dupa ce terenul ii joaca o festa lui Pascal, portarul nostru intrbuintandu-se serios la acea faza, Martinescu rateaza din acelasi motiv dntr-o situatie rara de unu la unu cu portarul iar finalul ne gaseste atacand si pe cei din Mitoc tragand de timp.
Primele puncte pierdute din campionat dupa un meci incins de spiritul razboinic al gazdelor si ingreunat de conditiile terenului.
Felicitam pe toti baietii pentru un rezultat bun obtinut in aceste conditii!
BRADUL PUTNA: PASCAL, DUMAN, BIRU, CARCEA, URSACHI, BURACIUC, CIRDEI, GEORGESCU, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat : LELCU si JURAVLE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu