duminică, 8 aprilie 2012

VIITORUL ADANCATA - BRADUL PUTNA 1-2(0-1)

         Astazi am avut parte de cea mai grea deplasare din acest campionat la Adancata. Gazdele de astazi au abordat meciul cu noi ca unul de gradul 0, mobilizarea si atitudinea din teren fiind maxime. Echipa noastra incepe mai bine si ratam doua ocazii bune prin Coroama si Martinescu. Gazdele riposteaza cu cateva centrari periculoase care se izbesc de apararea noastra. Reusim deschiderea scorului prin Cardei cu un sut plasat din 30 de metri. Urmeaza doua faze la poarta noastra in care Pascal are interventii bune. Scapam pe contraatac dar ratam prin Coroama si prima repriza se termina in avantajul nostru.
   Cea de a doua repriza incepe intr-o nota de echilibru, gazdele incercand sa se apropie periculos de poarta nostra. Coroama, Balici si Lelcu rateaza desprinderea pe tabela dupa faze fixe. Bradul isi mareste diferenta dupa un contratac finalizat cu precizie de Coroama si gazdele incep sa se precipite. Balici iese accidentat dupa o lovitura urata a portarului advers, intra Schipor si Adancata pune presiune in jumatatea noastra, portarul Pascal salvandu-ne de doua ori. Sfarsitul meciul se incheie cu ambele echipe luptand la mijlocul terenului, gazdele reducand din diferenta cu 3 minute inainte de final.
     O victorie muncita pe o vreme extrem de urata (ninsoare) si inca trei puncte trecute in cont.
Felicitari baietilor nostri si multumiri celor 6 suporteri veniti de la Putna sa ne incurajeze!
BRADUL PUTNA: PASCAL, DUMAN, BIRU, URSACHI, TURLIUC, BURACIUC, CIRDEI, LELCU, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. A mai jucat SCHIPOR.






Goluri: CIRDEI si COROAMA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu