luni, 2 aprilie 2012

BRADUL PUTNA - VICTORIA PALTINOASA 3-1(2-1)

   Duminica am bifat a XIII-a victorie consecutiva in campionat din tot atatea meciuri. Adversara noastra, Victoria Paltinoasa, s-a dovedit a fi un oponent extrem de dificil.
Inceputul meciului ne apartine dar cei care deschid scorul sunt oaspetii in minutul 15 la capatul unui contraatac taios.  Bucuria oaspetilor a durat cateva minute, pana la executia frumoasa a lui Lelcu care a asezat mingea in vinclul portii adverse de la aproximativ 25 de metri.  Portarul Pascal se remarca la un sut extrem de periculos al oaspetilor, urmeaza cateva cornere in careul vizitatorilor si cu 7 minute inainte de pauza preluam conducerea pe tabela dupa  o faza creata de Duman (sut din afara careului respins in bara de portar) si o reluare a lui Lelcu cu poarta goala.
Pauza nu aduce modificari mari in cursul jocului, Pascal se remarca inca o data la un nou contraatac, noi fortam prin introducerea accidentatului Ioancea, care intr-un picior, ofera o pasa decisiva pentru golul trei marcat de Coroama cu 10 minute inainte de final.
Rezultat final, 3-1, consfinteste o lupta mai grea decat ne-am fi inchipuit.
Multumim tuturor celor prezenti la meci pentru sustinerea de care au dat dovada si ii felicitam pe baieti pentru inca o victorie!

BRADUL PUTNA: PASCAL, TURLIUC, DUMAN, BIRU, URSACHI, CARCEA, BURACIUC, BALICI, CIRDEI, LELCU, CORAOMA. Au mai jucat: IOANCEA, SIMOTA.



Goluri: LELCU 2, COROAMA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu