sâmbătă, 18 august 2012

BRADUL PUTNA INCEPE CAMPIONATUL! HAI LA MECI!


BRADUL PUTNA - UNIREA BOROAIA  - ora 11.00 juniori, ora 13.00 seniori 

Bradul debuteaza astazi in liga a IV-a in fata propriilor suporteri.  Dupa un sezon foarte bun in liga a V-a unde am incheiat campionatul pe primul loc fara nici o infrangere, a venit momentul intalnirii cu fotbalul adevarat intr-o companie cu cele mai bune 15 echipe din judet.
In vederea unor evolutii onorabile, Bradul Putna a definitivat transferurile lui Lelcu Theodor si Martinescu Alexandru care erau doar imprumutati, l-a readus pe Buraciuc Vasile care a fost imprumutat la Bucovina Fratautii Noi si a reusit mentinerea capitanului Tugui Iliuta care a avut oferte tentante din liga a III-a.  Noile achizitii sunt Bosancu Ovidiu de la Sporting Suceava si Teleaga  Vasile de la CSM Pascani.
De asemenea am facut toate demersurile pentru a inscrie si echipa de juniori in campionat, avand la momentul actual 15 baieti sub comanda domnului profesor Biru Dimitrie.
 Suntem siguri ca avand sustinerea publicului nu ne vom dezamagi sustinatorii!!
Facem apel la o atitudin civilizata in tribune dorind sa demonstram ca Putna nu este locul in care sa gasim scandarile injurioase si comportamente huliganice.

 
DESPRE UNIREA BOROAIA

Adversarul de astăzi este o echipă ambitioasa si cu experienta indelungata in liga a IV-a, avand un lot inchegat si un antrenor valoros.
Ultimele intalniri cu echipa vizitatoare:
sezon 2007-2008 – liga a IV-a:
BRADUL PUTNA – UNIREA BOROAIA  3-1  seniori si 4-1 juniori
UNIREA BOROAIA – BRADUL PUTNA 5-3 seniori si 1-4 juniori
sezon 2008-2009 – liga a IV-a:
BRADUL PUTNA – UNIREA BOROAIA  2-2  seniori si 5-3 juniori
UNIREA BOROAIA – BRADUL PUTNA 3-1 seniori si 3-0 juniori

 
        ETAPA DE ASTĂZI : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu