sâmbătă, 4 august 2012

MECI AMICAL: BUCOVINA RADAUTI - BRADUL PUTNA 8-1(2-1)



Vineri seara am raspuns invitatiei clubului de liga a III-a si ne-am deplasat la Radauti pentru a sustine un meci de pregatire. Din cauza programului de lucru, am fost privati de absentele mai multor jucatori: Zubas, Duman, Buraciuc, Turliuc, Coroama, Balici, Ursachi si  Carcea nu au putut fi prezenti la intalnire si am suplinit lipsa lor cu tineri de la echipa de juniori: Parasca, Mitric, Kurila, Juravle, Schipor.   Meciul a fost dominat de prima echipa de start a Bucovinei care a marcat rapid prin Ionesi. Echipa noastra a ripostat imediat egaland dupa 5 minute prin Bostiog. A urmat o disputa desfasurata mai mult la mijlocul terenului, Martinescu si Cirdei avand doua ocazii bune de a marca. De partea cealalta, gazdele si-au mai creat cateva ocazii periculoase, la capatul uneia dintre ele marcand si golul care a consfintit scorul la pauza. In repriza a doua, Bradul a dat sansa  la cei 5 juniori de 16 ani sa joace in fata unui adversar de liga a III-a  diferenta inregistrata la sfarsitul meciului consfintind raportul dezechilibrat de forte.
As vrea sa felicit pe toti baietii prezent la meci in ciuda zilei alese si in special pe juniorii care prin prestatia avuta ne dau sperante pentru un sezon bun in campionatul alocat grupei lor de varsta.
BRADUL PUTNA: PASCAL, LELCU, TUGUI, GEORGESCU, BIRU, JURAVLE, CIRDEI, BOSTIOG, IOSIF, ROMAN, MARTINESCU. Au mai jucat: MITRIC, PARASCA, KURILA, SCHIPOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu