luni, 27 august 2012

BUCOVINA FRATAUTII NOI - BRADUL PUTNA 2-1(1-0)

          Etapa a doua a adus si primul meci pierdut de echipa noastra in aceasta editie de campionat. Deplasarea de la Fratauti a fost cu atat mai dificila cu cat echipa gazda a aliniat primul unsprezece format din baietii care vor juca de vineri in liga a III-a. Plusul de pregatire fizica a inclinat balanta intr-un meci in care Bradul Putna a dat o replica darza celor din liga superioara. In prima repriza, Bucovina a reusit deschiderea scorului in minutul 25 la primul sut pe poarta.  De partea cealalta, Martinescu si Coroama rateaza doua mari oportunitati de egalare.   In repriza secunda fortam egalarea dar cei care marcheaza sunt tot gazdele la capatul unui contraatac soldat cu un penalty. Pe finalul de meci se lupta cu garda jos, reusind sa reducem din handicap prin Lelcu in minutul 90.
           Mentionam ca echipa noastra a fost incurajata din tribune de un grup de 30 de putneni infocati, motiv pentru care le multumim pentru devotamentul aratat.
BRADUL PUTNA: PASCAL, DUMAN, TELEAGA, TURLIUC, BIRU, LELCU, CIRDEI, BURACIUC, BOSANCU, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: BALICI si ROMAN. Delegat: AANEI CRISTI.



          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu