duminică, 27 aprilie 2014

BRADUL PUTNA castiga derbyul cu SOMUZUL PREUTESTI: 3-1!

 CLICK PENTRU REZUMAT VIDEO

Bradul a avut parte de un meci mare. Pe Stadionul Tineretului au venit cei de la Somuzul Preutesti, locul I in liga a IV-a.   Dupa doar 5 minute de joc, Martinescu profita de o greseala in defensiva vizitatorilor si deschide scorul cu un sut imparabil.  Oaspetii resimt lovitura primita rapid, permit gazdelor incursiuni periculoase dar incearca sa riposteze pe cartea contraatacului. Portarul Prutean se reamarca pe final de repriza, cand respinge o minge extrem de periculoasa venita dintr-o lovitura libera din preajma careului.
Repriza a doua debuteaza sub semnul echilibrului, cu apararea noastra inchizand culoarele si  oaspetii incercand sa gaseasca calea spre gol. Bradul isi majoreaza diferenta dupa un sut din 22 de metri a lui Tomescu si sustinatorii putneni iau foc.
 Preutestiul reduce din handicap in minutul 82 prin Vasiliu, dupa un corner de pe partea dreapta. Realizam sa marcam imediat, prin acelasi Tomescu, care are o realizare de exceptie din coltul careului de 16 metri.
Sfarsitul meciului marcheaza o victorie meritata a baietilor nostri in uralele impresioanante ale sustinatorilor. Merita sa remarcam prezenta in tribune si spectacolul oferit de cele 400 de persoane, din care, peste 100,  erau suporteri ai echipei vizitatoare.
Felicitari baieti pentru daruire si victorie, multumim spectatorilor pentru sustinere, respect pentru oaspeti!

BRADUL PUTNA: PRUTEAN, TUGUI, TURLIUC, HUTANU, TELEAGA, DANILA, BOSANCU, APOSTOL, APETRI, MARTINESCU, TOMESCU. Au mai jucat: BURACIUC, KURILA, DUMAN si  ROMANIUC. Delegat: AANEI CRISTIAN. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.

FELICITARI GALERIEI PUTNENE!

FOTO BY SIMONA CRETAN


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu