sâmbătă, 26 aprilie 2014

DERBY DE LIGA A IV-A: BRADUL PUTNA - SOMUZUL PREUTESTI

Duminica vom primi vizita liderului ligii a IV-a, Somuzul din Preutesti.  Diferenta fata de echipa noastra este de 4 puncte dar Bradul are un meci mai putin disputat. Orice pas gresit al echipei noastre ne scoate din calculele pentru ocuparea locului care da dreptul la barajul de promovare in liga a III-a. Bradul are de partea sa terenul propriu si faptul ca detine cel mai bun atac si cea mai buna aparare din serie. Echipa din Preutesti a pierdut doar un singur meci in aceasta editie de campionat(0-1 in deplasarea de la Fratautii Noi) si vine dupa o infrangere suferita miercuri la Moldovita in Cupa Romaniei. Se anunta un spectacol si in tribune, acolo unde se intalnesc cele mai frumoase galerii din judetul Suceava, cunoscut fiind faptul ca echipa oaspete este insotita permanent de o numeroasa galerie in frunte cu primarul localitatii.
Le dorim bun venit la Putna tuturor oaspetilor si dorim ca impreuna sa contribuim la realizarea unui adevarat spectacol fotbalistic!
Suntem siguri de o mobilizare exemplara a Bradului Putna, o sustinere pe masura din tribune si dorim sa ne bucuram la sfarsitul meciului de inca o victorie!

HAI BRADUL PUTNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu