luni, 7 aprilie 2014

MOLDOVA DRAGUSENI - BRADUL PUTNA 0-3(0-1)

Incurajati de un grup de peste 30 de suporteri putneni, Bradul a mai bifat o victorie in deplasare in acest campionat. Meciul de la celalalt capat de judet s-a desfasurat sub semnul dominarii echipei noastre inca de la inceput. Bosancu Paul are prima ocazie periculoasa la poarta gazdelor dar rateaza pe putin tinta. Martinescu si Tomescu isi creaza doua bune oportunitati dar fara materializare pe tabela. Scorul este deschis la finalul pimei reprize dupa o lovitura libera executata de Bosancu si reluata in plasa cu capul de Martinescu. Repriza a doua se desfasoara dupa acelasi registru, Bradul punctand inca o data prin Martinescu dupa un contraatac scoala si o pasa luminoasa a lui Apostol. Cu 15 minute inainte de final marcheaza si nou intratul Buraciuc, cu capul dupa o centrare a lui Apetri. Finalul de meci ne gaseste cu un om in minus in urma eliminarii usoare a lui Apostol si cu gazdele incercand sa inscrie golul de onoare. Pruteanu isi pastreaza inchisa poarta prin doua interventii de senzatie si fluierul final consfinteste rezultatul de 3-0 pentru noi.
Merita de apreciat efortul celor peste 30 de sustinatori ai Bradului care au cantat si au incurajat pe tot parcursul meciului.
Multumim baieti pentru inca o victorie frumoasa, felicitari galeriei pentru sustinere!
BRADUL: PRUTEANU, TUGUI, DUMAN, HUTANU, APETRI, BOSANCU, DANILA, APOSTOL, MARTINESCU, TOMESCU. Rezerve: TURLIUC, TELEAGA, ROMANIUC, BURACIUC.
Delegat: CRISTI AANEI. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu