luni, 30 iulie 2012

AM INCEPUT PREGATIREA: PROGRESUL FRATAUTII VECHI - BRADUL PUTNA 2-7(1-3)



    Bradul Putna si-a reunit lotul intr-un meci amical pe terenul Progresului din Fratautii Vechi. Profitand de revenirea lui Buraciuc imprumutat la Radauti si de aportul capitanului Tugui aflat in tratative cu aceeași grupare de liga a III-a, Bradul a inceput meciul in formula PASCAL, TUGUI, DUMAN, URSACHI, BIRU, LELCU, BOSTIOG, BURACIUC, CIRDEI, MARTINESCU și COROAMA.  Pe parcursul meciului au mai intrat ZUBAS, BALICI, JURAVLE și SCHIPOR.
Echilibrul meciului a fost rupt la primul corner al echipei noastre cand Lelcu a deschis scorul. Rand pe rand, COROAMA, BOSTIOG, DUMAN, MARTINECU, JURAVLE  si-au trecut si ei numele intre marcatori. A fost un test amical util care ne-a aratat si cateva carente in pregatirea fizica a jucatorilor nostri.
In aceeași zi s-au intalnit si echipele de juniori ale acelorași doua echipe, victoria revenind proaspetei formate  echipe de juniori ai Bradului Putna condusa de profesorul Biru cu 5-2.
          In continuarea pregatirii noului sezon, Bradul Putna va da piept vineri de la 18.00 cu nou promovata in liga a III-a Bucovina Radauti pe terenul acesteia din urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu